Gözde Kansu Kimdir?

Tv 07 Ekim 2013
721

Veliaht yarışmasının güzeller güzeli sunucusu Gözde Kansu aslında iyi bir oyuncu..Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü mezunu olan Gözde Kansunun hayatı aslında çok küçükken bale ile başlamış.Anne ve babası Gözde’nin snek hareketlerinden dolayı korkup doktora gitmişler..
Doktor “bu küçük kızı hemen bale’ye yazdırmalısınız” sözünden sonra kendini bale resitallerinde bulmuş.Gözde’nin gönlü hep okulun tiyatro ve müzik kolu faaliyetlerinde olduğundan ilerleyen zamanlarda İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nün sınavlarına girip sınavı başarıyla geçmiş.

Gozde_Kansu
Gözde Kansu’nun Filmografisi
Çiçek Taksi 1995
Ayrılsak da Beraberiz 1999 Öğretmen
Abuzer Kadayıf (film) 2000 Plajdaki kız
Üzgünüm Leyla (TV dizisi) 2000
Yeter Anne (TV dizisi) 2002 Deniz
Canım Benim (TV dizisi) 2004
Mürüvvetsiz Mürüvvet (TV filmi) 2004
Kısmet (dizi) (TV dizisi) 2005 Ebru
Haylaz Babam (TV dizisi) 2005 Sekreter Yasemin
Cemile (TV dizisi) 2006 Elvan
Issız Adam 2008 Sinema
Dudaktan Kalbe 2007-8 Nimet Başar Altuğ
Neşeli Hayat 2009
Bahar Dalları (TV dizisi) 2009 Emine
Hanımın Çiftliği (TV dizisi) 2010

Yorumlar

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

“Gözde Kansu Kimdir?” hakkında 0 yorum var

İlginizi Çekebilir

Sponsor Bağlantılar